عنوان فارسی مقاله: | فعالیتهای ضدباکتری عسل، روغن صندل و فلفل سیاه |
عنوان انگلیسی مقاله: |
Antibacterial Activities Of Honey, Sandal Oil And Black Pepper |
چکیده مطالب
هدف از مطالعه کنونی شناسایی فعالیتهای ضدباکتری عسل، روغن صندل و فلفل سیاه با توجه به پزشکی استاندارد انتخابی می باشد. این محصولات برای درمان بیماریهای مختلف استفاده می شوند. ایزوله های باکتریایی بدست آمده از نمونه های بالینی عبارت بودند از Escherichia coli، Salmonella sp، Staphylococcus aureus و Bacillus subtilis. بعد از شناسایی و تایید، محیط کشت خالص ایزوله های باکتریایی بالینی برای آزمایش حساسیت ایزوله های باکتریایی در مقابل محصولات نمونه استفاده شد. دی متیل سولفوکسید و آب مقطر بعنوان حلال برای محصولات نمونه استفاده شد. انواع متفاوت عسل، روغن صندل و فلفل سیاه در مقابل ایزوله های باکتریایی آزمایش شد. نتایج تمام محصولات نمونه، منطقه بازداری در مقابل تمام ایزوله های باکتریایی انتخابی را نشان داد. در رقت 25 µl از محلول مادر در 75µl و تراکم 50:50 µl ، نتایج شبیه به موارد بدست آمده از عسل و روغن صندل می باشد. دی متیل سولفوکسید DMSO و عسل 1 مناطق بازداری در مقابل تمام باکتریها به غیر از Staphylococcus aureus را نشان دادند، در حالیکه عسل 2 در مقابل تمام ایزوله ها اثربخش بود. روغن صندل 1 مناطق بازداری در مقابل تمام ایزوله ها به غیر از E.coli را نشان داد در حالیکه روغن صندل 2 در مقابل تمام باکتریها اثربخش بود. نتایج بدست آمده از فلفل سیاه 1 و 2 نتایج اثربخشی را نه در 50 و نه 25 µl نشان ندادند، ولی در تراکم 75 µl هر دو در مقابل Bacillus subtilus اثربخش بودند. پزشکی استاندارد منطقه بازداری در مقابل تمام ایزوله های باکتریایی انتخابی در هر آزمایش را نشان داد.