عنوان فارسی مقاله:

خصوصیات ضدمیکروبی فلفلهای چیلی

عنوان انگلیسی مقاله:

Antimicrobial Properties of Chili Peppers


برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی خصوصیات ضدمیکروبی فلفلهای چیلی  و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 






نمونه متن ترجمه

چکیده مطالب

فلفلهای چیلی در سراسر دنیا در غذا بعلت طعم مطلوب، رایحه و تاخیر در فساد غذایی استفاده می شوند. با وجود محتوی کپسائیسین از صفر تا میلیونها واحد حرارتی اسکویل، گونه های مختلف آن طیف وسیعی از گزینه ها را برای افراد در سراسر دنیا پیشنهاد می کنند. بعلاوه ی استفاده آنها در خوراک، ویژگیهای ضدمیکروبی و ضد قارچی فلفلهای چیلی کشف شده است. در نتیجه تحقیقات به دنبال تعیین پتانسیل برای استفاده از عصاره های فلفل چیلی در صنعت غذایی به جای نگهدارنده های مصنوعی هستند. به علت پیدایش بیماری زاهای ناشی از غذا که در مقابل آنتی بیوتیک مقاوم هستند، کشف ضدمیکروبهای طبیعی در فلفلهای چیلی برای علوم غذایی ارزشمند خواهد بود. این مرور به تحقیقات مرتبط که قبلا در این زمینه انجام شده می پردازد. بعلاوه این تحقیق ، پژوهشهای جدیدی که در پی آزمایش گونه های جدید فلفلهای چیلی برای محتوی مواد مغذی، پروفایلهای طعم و بو و فعالیتهای ضدمیکروبی در مقابل بیماری زاهای بی شمار انسانی هستند را هدف قرار می دهد.