عنوان فارسی مقاله: | بررسی در مورد پکتین ها |
عنوان انگلیسی مقاله: | An Overview on Pectins |
نمونه متن ترجمه
مقدمه
پکتین ها به منظور بالابردن کیفیت مواد غذایی برای چندین سال به کار گرفته می شوند. در حال حاضر در تمامی صنایع مربا سازی و کنسرو سازی ، توسعه پکتین ها را متمرکز بر استفاده برای بافتهای مشخص شده در سیستم های با قند بالا کرده اند. تا به امروز در مورد پکتین مطالعات گسترده ای انجام شده و منتشر شده است ، اما با این وجود به دلیل ماهیت ناهمگن پلیمر، مشخص کردن یک سیستم مدل، امر دشواری است. در مصارف صنعتی از پکتین ، به طور عمده بر روی انطباق پلیمر با نیاز های خاص تمرکز شده است.