عنوان فارسی مقاله: |
آلتراسوند برای بهبود فرآیند کریستالیزه شدن در فرآوری غذایی |
عنوان انگلیسی مقاله: |
Ultrasound for Improved Crystallisation in Food Processing |
چکیده
در صنعت غذایی،کنترل کریستاله شدن، عامل بسیار مهمی برای کنترل ساختار غذایی، بافت و درخواست مصرف کننده محسوب شده و بعضی از فرآورده ها همانند شکلات به فرآیند کریستاله شدن در وضعیت کنترل شده و برخی دیگر همانند عسل به تست کریستاله شدن نیاز دارند. سونوکریستالیزه، استفاده از انرژی آلتراسوند برای کنترل هسته فرایند کریستالیزه شدن است. استفاده از توان و قدرت آلتراسوند، روش مفیدی برای تولید کریستال با ویژگی های مطلوب است. سونوکریستالیزه شدن، فرآیند کنترل را از طریق مدلاسیون توزیع اندازه کریستال و مورفولوژی آن تسهیل می کند. این مقاله به طور جزئی مکانیزم حاکم بر سونوکریستالیزه را مورد بررسی قرار می دهد. کاربردهای اثبات شده و بالقوه فرآورده های غذایی همانند شکلات، عسل و غذاهای منجمد و چربی ها باید مورد بررسی قرار گیرند. چالش هایی بر سر این فرآیند وجود دارد که بعدا راجع به آنها بحث خواهد شد.