عنوان فارسی مقاله:

آلتراسوند برای بهبود فرآیند کریستالیزه شدن در فرآوری غذایی

عنوان انگلیسی مقاله:

Ultrasound for Improved Crystallisation in Food Processing


برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی آلتراسوند برای بهبود فرآیند کریستالیزه شدن در فرآوری غذایی و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 





جستجوی ترجمه مقالات بر اساس کلمات کلیدی


نمونه متن ترجمه

چکیده

در صنعت غذایی،کنترل کریستاله شدن، عامل بسیار مهمی برای کنترل ساختار غذایی، بافت و درخواست مصرف کننده محسوب شده و بعضی از فرآورده ها همانند شکلات به فرآیند کریستاله شدن در وضعیت کنترل شده و برخی دیگر همانند عسل به تست کریستاله شدن نیاز دارند. سونوکریستالیزه، استفاده از انرژی آلتراسوند برای کنترل هسته فرایند کریستالیزه شدن است. استفاده از توان و قدرت آلتراسوند، روش مفیدی برای تولید کریستال با ویژگی های مطلوب است. سونوکریستالیزه شدن، فرآیند کنترل را از طریق مدلاسیون توزیع اندازه کریستال و مورفولوژی آن تسهیل می کند. این مقاله به طور جزئی مکانیزم حاکم بر سونوکریستالیزه را مورد بررسی قرار می دهد. کاربردهای اثبات شده و بالقوه فرآورده های غذایی همانند شکلات، عسل و غذاهای منجمد و چربی ها باید مورد بررسی قرار گیرند. چالش هایی بر سر این فرآیند وجود دارد که بعدا راجع به آنها بحث خواهد شد.