عنوان فارسی مقاله: | زردچوبه و کورکومین: مروری بر مقالات |
عنوان انگلیسی مقاله: | CURCUMA LONGA AND CURCUMIN: A REVIEW ARTICLE |
نمونه متن ترجمه
زردچوبه ادویه ای برگرفته از ساقه های زیرزمینی زردچوبه می باشد که عضوی از خانواده زنجبیل (Zingiberaceae) است. ساقه های زیرزمینی ریشه های زیرزمینی افقی هستند که ریشه و ساقه را بیرون می فرستند. رنگ زرد روشن زردچوبه بیشتر ناشی از رنگ دانه های قابل حل در چربی پلی فنولیک معروف به کورکومینoid می باشد. کورکومین یک کورکومینoid اصلی یافته شده در زردچوبه عموما فعالترین ترکیب آن را تشکیل می دهد. کورکومینoidهای دیگر یافت شده در زردچوبه عبارتند از demethoxyکورکومین و bisdemethoxyکورکومین. بعلاوه کاربرد زردچوبه بعنوان ادویه و رنگینه، در هند برای اهداف طبی قرنهاست که استفاده می شود. اخیرا نشانه هایی دال بر اینکه کورکومین دارای فعالیتهای ضد التهاب و ضدسرطان می باشد توجهات علمی را در پتانسیل آن برای جلوگیری و درمان بیماری، زنده کرده است.