عنوان فارسی مقاله: ترمودینامیک آماری برهمکنش های آروماتیک – آروماتیک در محلول آبی


عنوان انگلیسی مقاله:

Statistical thermodynamics of aromatic–aromatic interactions in aqueous solution


برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی ترمودینامیک آماری برهمکنش های آروماتیک – آروماتیک در محلول آبی و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 





جستجوی ترجمه مقالات بر اساس کلمات کلیدی



نمونه متن ترجمه

برای شفاف سازی برهمکنش های بین حلقه های آروماتیک، که تصور می شود نقش اساسی را در انواع فرآیندهای بیولوژیکی داشته باشد، ما برهمکنش های به واسطه آب بین مولکول های تولوئن را که در امتداد مسیرهای انباشته وجه به وجه (FF)  نقطه به وجه T شکل TS)) به وجود می آیند با استفاده از یک نظریه مکانیک آماری مایعات ترکیب شده با یک مدل مولکولی آب آنالیز نمودیم. این نظریه ما را قادر به تفکیک هر برهمکنش به اجزای فیزیکی روشنگر می کند واثرات هیدراسیون دقیق را آشکار می سازد. دیمرها (به عنوان مثال، مولکول ها در تماس با یکدیگر) در مسیرهای FF و TS، تشکیل شدند که به ترتیب تحت عنوان '' انباشتگی FF '' و '' تماس TS " اشاره می شوند، تقریبا همان پایداری را در خلاء به اشتراک می گذارند. با این حال، در آب پایداری انباشتگی FF  افزایش می یابد در حالی که تماس TS کاهش پیدا می کند. با اثر هیدراسیون داری انرژی، برای انباشتگی FF، بیش از نیمی از برهمکنشهای پراکندگی جاذبه لاندن لغو می شود و برهمکنش دافعه الکترواستاتیک به طور قابل توجهی به نمایش درمی آید. نکته مهم، افزایش زیادی در تفکیک آب رخ می دهد. برای تماس TS، برهمکنش پراکندگی لندن تقریبا به طور کامل لغو می شود و برهمکنش جزء الکتروستاتیک با واسطه آب دافعه می شوند. این با افزایش تفکیک آب همراه است. اثر آنتروپی آب برای مشارکت زنجیره های جانبی آروماتیک در بسته بندی نزدیک یک پروتئین به شدت مهم است، همچنین ترتیبات انباشتگی   FF حلقه های آروماتیک در مورد برهمکنشها با پایه نوکلئوتید اهمیت دارد. عبارت '' انباشتگی" π-π  برای انباشتگی در محلول آبی نامناسب است، زیرا به نظر می رسد که اگر در خلا باشد تنهادر برهمکنش پراکندگی لاندن سهم دارد.