عنوان فارسی مقاله:

تاثیر تمرین و ورزش نوجوانی بر فعالیت فیزیکی اوقات فراغت بزرگسالی در گروه های تحصیلی

عنوان انگلیسی مقاله:

Research The effects of adolescence sports and exercise on adulthood leisure-time physical activity in educational groups


برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی تاثیر تمرین و ورزش نوجوانی بر فعالیت فیزیکی اوقات فراغت بزرگسالی در گروه های تحصیلی و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 






نمونه متن ترجمه

چکیده

پیشینه: فعالیت فیزیکی تبدیل به یک مسئله ی اصلی در رابطه با سلامت عمومی شده است و اختلافات تحصیلی مشخص در فعالیت فیزیکی در کل اروپا و ایالات متحده گزارش شده است. منشاء فعالیت فیزیکی در بزرگسالی به نظر در فعالیت فیزیکی کودکی و نوجوانی می باشد. تاکنون مطالعات بسیار کمی بررسی کرده اند که آیا اختلافات تحصیلی در فعالیت فیزیکی می توانند ناشی از اختلافات تحصیلی در تجارب اولیه ی در فعالیت فیزیکی باشند یا خیر. لذا، هدف ما ارزیابی چگونگی تعیین فعالیت فیزیکی اوقات فراغت بزرگسالی در گروه های تحصیلی متفاوت، توسط ورزش رقابتی در جوانی، و تمرین در اواخر نوجوانی و عقاید در مورد تربیت بدنی (PE) در کودکی می باشد.

روش انجام کار: ما از داده های متقاطع مبتنی بر جمعیت FINRISK 2002 ملی برای 1918 مرد و 2490 زن بین 25 تا 64 سال استفاده کردیم. ورزش رقابتی در جوانی، تمرین در اواخر نوجوانی و عقاید در مورد PE در کودکی به ترتیب با خودگزارش ارزیابی شدند. LTPA بزرگسالی در دوره ی 12 ماهه جمع آوری شد. در سال 2008، ما مدلهای رابطه ی ساختاری از جمله متغیرهای نهفته در میان افراد با تحصیلات پایین <12 سال و تحصیلات بالا >12 سال محاسبه کردیم.

نتایج: مردان بیشتر از زنان گزارش داشتند که تجربه ی آنها از PE جذاب بوده است و مهارتهای مفیدی را در طی کلاس های PE فراگرفته اند. مردان، در مقایسه با زنان، در سه ورزش رقابتی انتخاب شده در جوانی و تمرین در اواخر نوجوانی فعال بودند. شرکت در ورزش رقابتی در جوانی در میان افراد با تحصیلات کم و تمرین در اواخر نوجوانی در میان افراد با تحصیلات بالا تاثیر مستقیم بر LTPA بزرگسالی داشت. در میان افراد با تحصیلات پایین، عقاید در مورد PE در کودکی تاثیر غیرمستقیم بر LTPA بزرگسالی توسط شرکت در ورزش های رقابتی در جوانی داشت در حالی که در میان افراد با تحصیلات بالا، تاثیر غیرمستقیم بر روی تمرین در اواخر نوجوانی بود. این اثرات عمدتا بین جنسیت های مشابه هستند.

نتیجه گیری: مطالعه ی ما به نیاز شدید برای ارزیابی عوامل تعیین کننده ی فعالیت فیزیکی اوقات فراغت به منظور ارتقای فعالیت فیزیکی در افراد با تحصیلات کم، پاسخ می دهد. مسیرهای فعالیت فیزیکی از کودکی به LTPA بزرگسالی بسته به شغل تحصیلی دنبال شده، متفاوت هستند. مطالعات آینده نگرانه ی بیشتر برای تایید نتایج ما ضروری می باشد.