در لیست زیر بخشی از عناوین مقالات ترجمه شده اخیر رشته صنایع غذایی را مشاهده مینمایید که مقاله انگلیسی آن به صورت رایگان قابل دانلود میباشد. میتوانید پس مشاهده رایگان مقاله لاتین، بخشی از ترجمه را نیز مشاهده نمایید و سپس با اطمینان کامل مقاله ترجمه شده در فایل ورد را خریداری نمایید. ترجمه به صورت منظم و کامل در فایل ورد (Doc - Docx) تایپ و نگارش شده و آماه پرینت و یا تحویل یا ارائه میباشد. همچنین PDF ترجمه نیز در بسته گنجانده شده است که پس از خریداری تمام این موارد قابل دانلود لحظه ای میباشد و نیاز به صبر کردن جهت آماده سازی نمیباشد. در صورتی که مقاله مورد نظر برای رشته صنایع غذایی را پیدا نکردید همواره میتوانید با پشتیبانی سایت ارتباط برقرار کرده و درخواست راهنمایی بکنید.

 


 

لیست مقالات سال 2018 رشته صنایع غذایی

 

  1. خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی ایزوله پروتئین به دست آمده از کنجاله پنبه دانه (نشریه الزویر)
              Physicochemical and functional properties of protein isolate obtained from cottonseed meal ♦️

 


 

لیست مقالات سال 2017 رشته صنایع غذایی

 

  1. ارزیابی عملکرد سیستم مدیریت امنیت غذا در کشتارگاه های خوک چین (نشریه الزویر)
              Performance assessment of food safety management system in the pork slaughter plants of China ♦️
  2. پخت نان با استفاده از فناوری گرمایش اهمی؛ یک بررسی جامع مبتنی بر آزمایشات و مدلسازی (نشریه الزویر)
              Bread baking using ohmic heating technology; a comprehensive study based on experiments and modelling ♦️
  3. استفاده از عصاره روغنی کپسوله شده به عنوان عامل ضد میکروبی در مواد غذایی (نشریه الزویر)
              Application of Encapsulated Essential Oils as Antimicrobial Agents in Food Packaging ♦️
  4. روش مستقیم برای تعیین مواد طعم دهنده در مواد غذایی توسط GC-MS (نشریه الزویر)
              A straightforward method to determine flavouring substances in food by GC–MS ♦️
  5. بحران سلامت نودل مگی در هند (نشریه HBR) (نشریه Jstor)
              Health Claims in Food Marketing: Evidence on Knowledge and Behavior in the Cereal Market ♦️
  6. گسترش تولید محصولات غذایی پریبیوتیک و فواید آن ها برای سلامتی (نشریه Scielo)
              Development of prebiotic food products and health benefits ♦️

 


 

لیست مقالات سال 2016 رشته صنایع غذایی

 

  1. ارزیابی دانش پایه در زمینه ایمنی غذا و شیوه های نگهداری غذا در بین متصدیان غذای مهاجر در شبه جزیره مالزی (نشریه الزویر)
              Evaluation of basic knowledge on food safety and food handling practices amongst migrant food handlers in Peninsular Malaysia ♦️
  2. مطالبه سلامت در بازاریابی مواد غذایی: شواهد بر دانش و رفتار در بازار غلات (نشریه Jstor)
              Health Claims in Food Marketing: Evidence on Knowledge and Behavior in the Cereal Market ♦️

 


 

لیست مقالات سال 2015 رشته صنایع غذایی

 

  1. خصوصیات طرح تولید مارکتینگ و مصرف در کشت تیلاپیا در دلتای نیل کشور مصر (نشریه الزویر)
  2. امولسیون های سلولز اتر به عنوان جایگزین چربی در کلوچه ها: خواص رئولوژیکی، حرارتی و بافتی (نشریه الزویر)
  3. تحلیل های اکسرژی و انرژی غذای مایع در فرایند گرمایش اهمی: یک مطالعه موردی تولید گوجه فرنگی (نشریه الزویر)
  4. تولید طعم با استفاده از مخمر توسط تخمیر جامد پسماند های پوست پرتقال (نشریه الزویر)


برای دانلود رایگان مقالات انگلیسی و ترجمه و مشاهده بقیه مقالات رشته صنایع غذایی اینجا کلیک نمایید