عنوان فارسی مقاله: | پایداری روغن های اساسی: یک بازنگری |
عنوان انگلیسی مقاله: |
Stability of Essential Oils: A Review |
چکیده
مصرف کنندگان در سال های اخیر به محصولات طبیعی به عنوان گزینه هایی برای افزودنی های مصنوعی یا عوامل مرتبط فارمولوژیکی علاقه دایما فزاینده ای نشان داده اند . در میان محصولات طبیعی ، روغن های اصلی از محبوبیت زیادی در زمینه صنایع غذایی ، وسایل ارایشی و همچنین دارویی بروخوردار گشته اند . روغن های اصلی که از آرایه ای از چندین ترکیب لیپوفلیک و بی نهایت فرار استناج شده از طیف وسیعی از دسته های شیمایی مختلف تشکیل می گردند ، به این دلیل شناخته شده هستند که مظنون به واکنش های تبدیل و تجزیه هستند . فرآیند های اکسایشی و پلیمراسیون ممکن است منجر به از دست رفتن کیفیت و ویژگی های فارمولوژیکی گردند . علی رغم رابطه اشان برای مصرف کنندگان ، در انجا اطلاعات اندکی در زمینه رسیدگی به این موضوع در دسترس می باشد . بنابراین ، بازنگری موجود یک خلاصه جامعی را در تغییرات ممکن در مورد روغن های اصلی و فاکتور های تاثیر گذار بر پایداری اشان را ارایه می کند . انواع مسیر های تخریب به محض در معرض قرارگیری پارامترهای بیرونی با تمرکز بر روغه های اصلی به صورت انفرادی به طور مختصر بیان می گردند . از جمله مواری که تاثیر حیاتی در یکپارچگی روغن های اصلی دارند می توان از درجه حرارت ، نور و در دسترس بودن اکسیژن نام برد . در نهایت ، روش های تحلیلی برای براورد حقیقی و همچنین پروفایل های روغن اصلی با توجه به شایستگی اشان برابر ردیابی تغییرات شیمایی ارزیابی می گردند . این باور وجود دارد که تنهات بازرسی دقیق روغن های اصلی از طریق مجموعه ای از روش های مناسب باعث براورد عالی کیفیت می گردد که به طور مشابه برای تولید کنندگان و مصرف کنندگان مناسب می باشد .