عنوان فارسی مقاله:

تاثیر ذخیره سازی و پلی ساکارید ها در طی عمل آوری در خواص عصاره مغز هسته انبه (ریز کپسولی کردن)

عنوان انگلیسی مقاله:

Influence of polysaccharides and storage during processing on the properties of mango seed kernel extract (microencapsulation)


برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی تاثیر ذخیره سازی و پلی ساکارید ها در طی عمل آوری در خواص عصاره مغز هسته انبه (ریز کپسولی کردن) و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 







نمونه متن ترجمه
چکیده
عصاره های مغز هسته انبه (Mangi fera indica Linn) رقم chok-Anan بعنوان مواد فعال مطالعه شدند زیرا آنها بعنوان منبع مفید آنتی اکسیدان های فنولی با شلات فلزی و فعالیت های بازدارنده تیروکسناز شناخته شده هستند . متولوژی سطحی – واکنش (RSM) برای تحقیق کردن اثر یک ترکیب پلی ساکارید های انتخاب شده از صمغ عربی، مالتودکسترین و آلژینات در توزیع اندازه ریز قطره ، راندمان کپسولی شدن ، پیاداری و ویسکوزیته امولسیون های W/O/W (آب در روغن در آب ) استفاده شد. بعلاوه اثرات امولسیون – ذخیره شده ، در خصوصیات پودر کپسوله شده مطالعه شد نتایج نشان داد که رابطه متقابل بین پلی ساکارید هایی که توزیع اندازه ریز قطره ، پایداری ، ویسکوزیته و راندمان کپسولی شدن (EE) امولسیون های چند گانه را تحت تاثیر قرار دادند ، وجود داشت .rsm مدل پیشنهاد شده را با R2 بزرگتر از0.69،0.79،0.83 بترتیب برای ویسکوزیته ، پایداری و راندمان کپسولی شدن با همبستگی معنی دار (P<0.05) مناسب نشان داد . همچنین فرمولاسیونی که مواد روکشی بهینه ارائه داده ترکیب روکشی مناسبی برای تهیه پودر کپسولی شده عصاره مغز هسته انبه بود. اگر ترکیب پلی ساکارید برای روکش مناسب نیست ، ذخیره سازی برای از تهیه امولسیون اثر مهمتری در خصوصیات پودر و امولسیون کپسولی شده خواهد داشد .