عنوان فارسی مقاله: توسعه های اخیر در تفکیک گونه های مختلف گوشت – یک مرور


عنوان انگلیسی مقاله:

Recent Developments in Meat Species Speciation-a review


برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی توسعه های اخیر در تفکیک گونه های مختلف گوشت – یک مرور و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 





جستجوی ترجمه مقالات بر اساس کلمات کلیدی



نمونه متن ترجمه

چکیده

تفکیک انواع مختلف گوشت یکی از مهم ترین کار ها برای تایید کیفیت و کمیت گوشت و محصولات گوشتی میباشد. این کار کمک میکند تا مانع این شویم که گوشت های کم کیفیت با تقلب در گوشت های با کیفیت قاطی شود، که این موضوع پیشینه طولانی دارد و بار ها این نوع تقلب رخ داده است. تقلب در تجارت گوشت یکی از موضوعات مضر است و گاهی اوقات مشکلات پزشکی – قانونی و یا دامی- قانونی ایجاد میکند. بنابراین بررسی تجارت گوشت با مسئولیت و اعتبار کافی یکی از مهم ترین نگرانی ها در موضوع تفکیک گونه های مختلف گوشت از یکدیگر میباشد. به این هدف تکنیک های مختلفی مورد استفاده قرار گرفته است که در میان این تکنیک ها میتوان تکنیک های متداول سنتی و تکنیک های مدرن و جدید را مشاهده کرد. انتخاب تکنیک های صحیح برای شناسایی یک نوع گوشت خاص مبتنی بر نیاز به تست و شرایط گوشت مورد استفاده میباشد. تکنیک های پیچیده ی جدید در دسترس هستند که میتوان حتی مسیر و رد گوشتی که در مغازه است را شناسایی کرد. بعضی از این تکنیک ها برای شناسایی گوشت های معیوب که با دیگر گوشت ها قاطی شده است نیز قابل استفاده میباشد.