عنوان فارسی مقاله: |
ارزیابی عملکرد سیستم مدیریت امنیت غذا در کشتارگاه های خوک چین |
عنوان انگلیسی مقاله: |
Performance assessment of food safety management system in the pork slaughter plants of China |
جستجوی ترجمه مقالات بر اساس کلمات کلیدی
نمونه متن ترجمه
چکیده
هدف این مطالعه بررسی وضعیت سیستم مدیریت ایمنی غذای (FSMS) اجرا شده در کشتارگاه های خوک چین میباشد که بر مبنای خصوصیات دقیق هم ارزیابی های صورت گرفته ی اعلام شده در 60 شرکت و هم ارزیابی های اعلام نشده در 25 شرکت میباشد، این چک لیست 29 شاخص را پوشش میداد. نتایج حاصل از این مطالعه چندین عامل را بیان کرد که بر وضعیت FSMS اثر داشت که به اندازه ی شرکت، موقعیت مکانی، بازار هدف و گواهی نامه های معتبر مربوط بود. نتایج هم چنین، ضعف FSMS بر شیوه های ساخت خوب را آشکار کرد از جمله کنترل آلودگی، کنترل آفت، پاکی و ضدعفونی بودن و محیط تاسیسات و بهداشت فردی. برای سنجش دقیق عملکرد اجرا، شناسایی بهتر نابسندگی، ارزیابی اعلام نشده، از ارزیابی اعلام شده، کارامدتر نشان داده شد.