در این صفحه لیست مقالات ترجمه شده رایگان رشته صنایع غذایی درج شده است. با کلیک بر روی عناوین مقالات به راحتی قادر به دانلود رایگان مقاله انگلیسی و همچنین دانلود رایگان ترجمه فارسی رشته صنایع غذایی مقاله خواهید بود. مقالات ترجمه شده رایگان و مقالات انگلیسی آن با فرمت pdf میباشند.
- فعالیت آنتی باکتریال باکتروسین ها: کاربرد آن در غذاها و داروها
- مقاومت کلی فاژهای پاتوژن غذا زاد به افزودنی های به کار برده شده در تولید مواد غذایی
- قابلیت ردیابی غذا های دریایی در ایالات متحده: روند های فعلی، طراحی سیستم و کاربرد های بالقوه
- مدیریت ایمنی غذا، نقش آموزش بهداشت غذایی در بخش خدمات بریتانیا
- مروری بر فرآورده های غذایی اصلاح شده ژنتیکی: مزایا، خطرات، ایمنی سلامت و قوانین مربوطه
- خواص دی الکتریک روغن های خوراکی و اسید های چرب به صورت تابعی از فرکانس، دما، رطوبت و ترکیب
- پدیداری و پایداری مقاومت فشار بالا در پاتوژن های غذایی مختلف
- پیشرفت های اخیر در روش ها و فنون تعیین کیفیت تازگی و ارزیابی ماهی و فیله ماهی: یک مقاله مروری
- اثرات ویسکوزیته و دما بر روی ویژگی های کف شیر کامل تغلیظ شده
- آنتی اکسیدان ها در میوه ها و سبزیجات – بهداشت هزاره
- مدلی برای ارتباط کیفیت حسی در زنجیره فرآوری غذای دریایی
- اندازه مقدار هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای در روغن های خوراکی و مواد غذایی کبابی شده توسط HPLC / UV-VIS تشخیص داده می شود.
- منبسط کنندگان کره کاکائو مقاوم به حرارت از چربی های Mahua Madhuca (لافیولیا) و کاکوم (گارسینیای هندی)
- سنتز پروتئین ماهیچه در بیماران مبتلا به سرطان می تواند با مواد غذایی پزشکی خاص فرموله شده تحریک شود
- بررسی های (مطالعات) ترکیبی و فعالیت های بیولوژیکی (زیست شناسی) روغن های Perovskia abrotanoides Karel
- ارزیابی زیست پذیری باکتری های لاکتیک اسید آزاد و انکپسوله با استفاده از مدل معدی روده ای in vitro و مطالعات قابلیت بقا میکروکپسول های سین بیوتیک در ماتریکس غذایی خشک در طی ذخیره سازی
- روش های بیوتکنولوژی جدید در باکتریوسین: مقاله مروری
- برداشت غذا در برابر(خوراک)تغذیه: مروری بر شیلات پرو در مقیاس جهانی
- فعالیت آنتی باکتریال باکتروسین ها: کاربرد آن در غذاها و داروها