عنوان فارسی مقاله: کروم سنسینگ در زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی


عنوان انگلیسی مقاله:

Quorum Sensing in the Context of Food Microbiology




برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی کروم سنسینگ در زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 









نمونه متن ترجمه

چکیده

فساد مواد غذایی را می توان به صورت فرآیندی تعریف نمود که یک محصول را برای مصرف، نامطلوب و یا غیر قابل قبول نموده و پیامد فعالیت های بیوشیمیایی یک جامعه میکروبی محسوب می گردد که در نهایت با توجه به عوامل تعیین کننده اکولوژیکی غالب، حاکم می شود.اگر چه اطلاعات محدود گزارش شده اند اما این فعالیت به سیستم درک حد نصاب (QS) نسبت داده شده اند. در نتیجه، نقش بالقوه ارتباط سلول به سلول در فساد مواد غذایی و ایمنی یا سلامت مواد غذایی باید به صورت گسترده تری روشن گردد. چنین اطلاعاتی می توانند در زمینه طراحی رویکردهایی برای دستکاری این سیستم های ارتباطی و در نتیجه کاهش یا پیشگیری به عنوان مثال، واکنش های فساد و یا حتی کنترل بروز فاکتورهای بیماریزا مفید باشند.با توجه به گزارشات بسیاری که در مقالات مربوط به ویژگی های بنیادین سیستم درک حد نصاب (QS)، به عنوان مثال، ساختار شیمیایی و تعاریف ترکیبات سیستم درک حد نصاب (QS)، در این مرور اجمالی وجود دارد، ما فقط گریزی به انواع و ساختار شیمیایی مولکول های علامت دهنده سیستم درک حد نصاب (QS) فی نفسه و روش های (مبتنی بر سنجش زیستی ) تشخیص و تعیین آن ها با اجتناب از اسناد و مدارک گسترده، می زنیم.