عنوان فارسی مقاله:

مقادیر سفارش برای کنترل موجودی فاسد شدنی با تقاضای متغیر و محدودیت نرخ پر شدن

عنوان انگلیسی مقاله:

Order quantities for perishable inventory control with nonstationary demand and a fill rate constraint




نمونه متن ترجمه
چکیده
ما به مطالعه مسئله تصمیم تولید غذای تازه با زمان هدایت تولید طولانی می پردازیم تا در هر دوره ( هر هفته) تعداد آیتم های تولیدی را تصمیم گیری کنیم. وقتی مجموعه ای آماده استفاده می باشد، آیتم های آن دارای حیات قفسه ثابت می باشد، که پس از آن آیتم ها تلف نی شوند بدین معنا که آنها را دیگر نمی توان به فروش رساند. تقاضی محصولات غذایی (تازه) قطعی نبوده و بسیار نوسان دارد که به طور عمده با افزایش قیمت سازمان های خرده فروشی باعث می شود. ما بر حالاتی متمرکز می شویم که در آن شرایط میزان خدمات نرخ پر سازی چرخه به کار می رود. ما به بررسی تولید برنامه تولید می پردازیم که زمان بندی و کمیت تولید برای افق زمانی محدود را تثبیت می کند. برای به حداقل رساندن اتلاف، یک مسئله مربوط به آیتم های قدیمی یعنی مسئله مورد نخست، خدمات رسانی نخست مطرح می گردد. فروش ها در حالت خارج از استوک به فروش می رسند.
این مسئله تصمیم گیری را به عنوان مدل برنامه ریزی احتمالی برنامه ریزی می کنیم. هدف این مطالعه یافتن کمیت های سفارش برای مدل برنامه ریزی احتمالی است که حدودا شرایط میزان خدمات مقدار پر کردن چرخه را دارا می باشد در حالی که کهنه شدن را در سطح پایینی نگه می دارد. برای یافتن جواب های تقریبی برای مدل برنامه نویسی احتمالی، مدل برنامه ریزی خطی صحیح ترکیبی مطرح می شود. مدل برنامه ریزی خطی صحیح ترکیبی برآورد تعیین کننده بود که کمیت های پر سازی مجدد ممکن را در کمتر از یک ثانیه تولید می کند. با رویکرد برنامه ریزی خطی صحیح ترکیبی سناریو محور، جواب های بهینه برای نمونه بزرگ مسیرهای تقاضا به عنوان معیار جواب های برنامه ریزی خطی صحیح ترکیبی تولید می شود. نشان می دهیم که مدل برنامه ریزی خطی صحیح ترکیبی برای کاربرد عملی مناسب است اگر هزینه نصب به طوری است که چرخه های پرسازی مجدد در برنامه تولید با طول یکسان به عنوان ماکسیمم طول جیات قفسه به هم نزدیک اند. در این حالت، هزینه های کل مورد انتظار نزدیک به هزینه های جواب بهینه بوده و میزان پر سازی متوسط نزدیک به مورد مدنظر می باشد.