عنوان فارسی مقاله:

ارزیابی دانش پایه در زمینه ایمنی غذا و شیوه های نگهداری غذا در بین متصدیان غذای مهاجر در شبه جزیره مالزی


عنوان انگلیسی مقاله:

Evaluation of basic knowledge on food safety and food handling practices amongst migrant food handlers in Peninsular Malaysia

برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی ارزیابی دانش پایه در زمینه ایمنی غذا و شیوه های نگهداری غذا در بین متصدیان غذای مهاجر در شبه جزیره مالزی و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 





جستجوی ترجمه مقالات بر اساس کلمات کلیدی



نمونه متن ترجمه

چکیده

این مطالعه به منظور سنجش دانش پایه در زمینه ایمنی غذایی و شیوه های نگهداری غذا در بین متصدیان غذای مهاجر میباشد. زیرا این اطلاعات در مالزی اندک است. یک مطالعه  سطح مقطعی به صورت رو در رو بین 383 نگهدارنده غذای مهاجر از سه شهر مهم در شبه جزیره مالزی از طریق پرسشنامه اجرا شد. اطلاعات اجتماعی- دموگرافی کل پاسخ دهندگان جمع اوری شد. سوالات در زمینه ی دانش ایمنی غذایی (یعنی تمیزی و بهداشت، نشانه ی بیماری های ناشی از غذا و پاتوژنهای ناشی از غذا) و شیوه های نگهداری غذا مورد ارزیابی قرار گرفت. داده های جمع اوری شده با استفاده از بسته های آماری برای علوم اجتماعی (SPSS) 16.0 مورد تحلیل قرار گرفت. به طور کلی، متصدیان غذای مهاجر، دارای میزان دانش ضعیفی در زمینه ی ایمنی غذایی با یک شیوه ی نگهداری غذای حد متوسط بودند. اثرات عمده بین دانش ایمنی غذایی پاسخ دهندگان و دموگرافی اجتماعی (کشور مبدا و سطح آموزشی) و دو عامل زیر مشاهده شد؛ یعنی ملیت و توجه پاسخ دهندگان در برنامه های آموزشی که وابستگی های معنادار با شیوه های نگهداری غذای آنها را نشان داد. تحلیلهای رگرسیون منطقی متعدد آشکار کرد حضور در برنامه های آموزش غذا، یک پیش گویی کننده مهم و مستقل شیوه نگهداری غذای پاسخ دهنده بود. یافته های این مطالعه، مسائل پیرامون میزان کسب دانش را در زمینه ایمنی و بهداشت با متصدیان غذای مهاجر مورد تاکید قرار داد. بنابراین، این عمل،نه تنها بهبود در روشهای ارائه بهتر ماژولهای آموزشی را تضمین میکند بلکه اجبار محکم حضور در برنامه ها را توسط مقامات مربوطه تضمین میکند.