عنوان فارسی مقاله: برش نوسانی پویا و ثابت خواص رئولوژیکی ترکیب پنیر فراوری شده کچاپ: تاثیر دما و غلظت


عنوان انگلیسی مقاله:

Steady and dynamic oscillatory shear rheological properties of ketchup–processed cheese mixtures: Effect of temperature and concentration



برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی برش نوسانی پویا و ثابت خواص رئولوژیکی ترکیب پنیر فراوری شده کچاپ: تاثیر دما و غلظت و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 





جستجوی ترجمه مقالات بر اساس کلمات کلیدی



نمونه متن ترجمه

1.مقدمه

سس گوجه فرنگی یکی از مهم ترین محصولات گوجه فرنگی است که اساسا یا از عصاره ی گوجه فرنگی سرد و گرم و یا مستقیما از کنستانتره، پوره و رب گوجه فرنگی تولید می شود (Sahin و Ozdemir، 2004). اگرچه سس گوجه فرنگی در سراسر جهان شناخته شده است، اما اطلاعات در مورد این محصول در ادبیات بسیار محدود است (Sharoba et al, 2005). سس گوجه فرنگی یک مایع مستقل از زمان، نیمه جامد غیرنیوتنی است که تنش تسلیم معینی دارد (Sharoba et al, 2005). بر مبنای داده های برش پویا، گزارش شد که قانون Cox-Merz برای نمونه های سس گوجه فرنگی تجاری قابل اجرا نبوده است (Bistany و Kokini، 1983) که خواصی مشابه ژل ضعیف را از خود نشان داد (Rao و Cooley، 1992).