عنوان فارسی مقاله:

اثر غلظت و منابع کربوهیدراتی بر جنین زایی بدنی توت فرنگی (Fragaria ananassa Duch)


عنوان انگلیسی مقاله:

The Effects of Carbohydrate Source and Concentration on Somatic Embryogenesis of Strawberry (Fragaria x ananassa Duch.)


برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی اثر غلظت و منابع کربوهیدراتی بر جنین زایی بدنی توت فرنگی (Fragaria ananassa Duch) و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 







نمونه متن ترجمه

چکیده

این آزمایش به منظور بررسی اثرات انواع غلظت منابع کربوهیدراتی مختلف بر وزن تر کالوس، تعداد جنین های بدنی در هر ریزنمونه جنین زا و درصد جنین های کروی شکل توسعه یافته به سوی جنین های کوتیلدونی از ریزنمونه های برگی سه رقم توت فرنگی (کردستانی، پاروس و کاماروزا) انجام شد. محیط MS محتوای 1 میلی گرم در لیتر 2,4-D و 5/0 میلی گرم در لیتر بنزیل آدنین (BA)حمایت شده با سه نوع کربوهیدرات (ساکارز، گلوکز و فروکتوز) در غلظت های %5/1، %3، %6، %9 و %12 هرکدام به طور جداگانه تست شد. از میان قندهای مختلف تست شده ساکارز 6% یک غلظت بهینه برای تحریک جنین در کشت جنین زا به دست آمد اما جنین های غیریکنواختی در این مرحله توسعه یافتند. بیشترین تعداد جنین های کروی در هر ریزنمونه به میزان 68/11، 68/12 و 35/13 و جنین های کروی توسعه یافته به سمت جنین های کوتیلدونی به میزان 53/81، 56/87 و 35/86 درصد به ترتیب از رقم های کردستانی، پاروس و کاماروزا به دست آمدند. بهترین منبع برای تکثیر بافت جنینی با غلظت بهینه 3 درصد بود.