عنوان فارسی مقاله:


اثر رنگ فلس پیاز روی ظرفیت های آنتی اکسیدانی پیازها


عنوان انگلیسی مقاله:

Effect of scale color on the antioxidant capacity of onions


برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی اثر رنگ فلس پیاز روی ظرفیت های آنتی اکسیدانی پیازها و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 





جستجوی ترجمه مقالات بر اساس کلمات کلیدی



نمونه متن ترجمه

مقدمه

پیاز خوراکی (Allium cepa) برای هزاران سال کشت می شود و این اعتقاد وجود دارد که برای اولین بار در کوه های مناطق افغانستان، پاکستان، تاجیکستان و یا شمال ایران اهلی شد. جنس پیاز به طور پهناوری پراکنده است در مناطق معتدله و معتدله گرم نیمکره شمالی که بیشترین تنوع آن در ترکیه، عراق، ایران، افغانستان، قزاقستان و غرب پاکستان می باشد. رشد طبیعی جنس های allium میتواند در مکان های خشک، آفتابی و باز یافت شود در اقلیم های خشک، شیب های کوههای خشک این کشورها. جنس های Allium محصولات کشاورزی کشت شده اولیه نیستند اما همچنان به عنوان گیاهان اولیه طبقه بندی می شوند. ویژگی های مورفولوژیکی مانند اندازه پیاز، اندام، رنگ و تندی پیاز جزو اولین معیارهای شناخته شده برای طبقه بندی پیاز هستند.