عنوان فارسی مقاله: تولید طعم با استفاده از مخمر توسط تخمیر جامد پسماند های پوست پرتقال


عنوان انگلیسی مقاله:

Yeast flavour production by solid state fermentation of orange peel waste



برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی تولید طعم با استفاده از مخمر توسط تخمیر جامد پسماند های پوست پرتقال و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 







نمونه متن ترجمه

چکیده

تقاضای مصرف کنندگان برای محصولات طبیعی و نیاز به فرآیندهای سازگار با محیط زیست، توسعه فرایندهای نوآورانه را برای سنتز طعم از طریق بیوتکنولوژی توسعه می دهد. در این راستا، کشت مخلوط مخمر صنعتی برای تخمیر حالت جامد پوست پرتقال (OP) انتخاب و مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور، از اتوکلاو استریل OP برای حذف D -limonene استفاده شد و میکروفلور طبیعی با توجه به قابلیت انقباض مخمر، مصرف مواد مغذی و توانایی سلول برای تولید ترکیبات طعم دهنده مورد بررسی قرار گرفت. OP غیر استریل نیز برای پیگیری جوانب مثبت و منفی به فرآیند استریلیزاسیون استفاده شد. سلول های مخمر عملکرد رشد بهتری را در شرایط فرآیند استریلیزه ، نسبت به موارد غیر استریلیزه نشان دادند. در اولین مورد، سنتز پیشرفته استرهای "میوه ای" بعد از 72 ساعت به ترتیب (48.7، 25.2، 9.3، 6.3 و 4.5) میلی گرم بر کیلوگرم از OP برای تهیه ایزوآمیل استات، اتیل دودکانوات، دکانوات، اکتانوات و فنیل اتیل استات تخمیر نمودند. سلولهای مخمر، سنتز اتیل هگزانوات (mg / kg 154.24 کیلوگرم در 48 ساعت) را سرعت بخشیدند. در این فرآیند، ممکن است تبدیل زیستی ترکیبات طعم دهنده به وسیله مخمر در نظر گرفته شود. فرایند پیشنهادی منجر به بازدهی صنعتی بالای استرهای مهم فرار طعم (کل 250 ~ میلی گرم بر کیلوگرم OP) می شود که می تواند به یک پالاینده زیستی پایدار برای ارزش گذاری مواد زائد OP به کار گرفته شود.