عنوان فارسی مقاله:

اثرات اسید جیبرلیک در تولید دانه های ریز و بد شکل و کیفیت و عملکرد میوه توت فرنگی


عنوان انگلیسی مقاله:

Gibberellic acid influences the production of malformed and button berries, and fruit yield and quality in strawberry (Fragaria ananassa Duch.)


برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی اثرات اسید جیبرلیک در تولید دانه های ریز و بد شکل و کیفیت و عملکرد میوه توت فرنگی و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 







نمونه متن ترجمه

چکیده

آزمایشاتی به منظور مشاهده اثرات کاربرد محلولپاشی اسید جیبرلیک بر رشد رویشی، گلدهی، میوه دهی و اختلال های گوناگون در توت فرنگی رقم چاندلر انجام شد. در طی اواسط نوامبر (در مراحل تمایزیابی جوانه میوه) یا اواسط فوریه (مرحله پیش گلدهی) یا هر دو زمان، اسپری اسید جیبرلیک (75 پی پی ام) روی گیاهان توت فرنگی انجام شد. میوه های شاهد فقط با آب شیر محلولپاشی شدند. مشاهدات صفات رویشی مانند ارتفاع تاج، وسعت تاج، طول دمبرگ، تعداد برگ، مساحت برگ، گلدهی و میوه بندی، اندازه میوه، تولید آلبینو (میوه بی رنگ)، دانه های ریز و بدشکل، عملکرد کل و علکرد میوه های قابل عرضه به بازار و پارامترهای کیفی مانند مقدار عصاره، مواد جامد محلول، آسکوربیک اسید و اسیدیته ثبت گردید. نتایج نشان داد که اسید جیبرلیک (75 پی پی ام) اسپری شده در اواسط نوامبر یا اواسط فوریه یا هردو زمان اثرات معنی داری بر همه صفات رویشی توت فرنگی رقم چاندلر در تمام دوره کنترل داشت. به طور مشابه میوه بندی افزایش و تولید دانه های ریز و بدشکل کاهش یافت، اما تعداد میوه، کل محصول قابل عرضه به بازار در طول کنترل به طرز عجیب افزایش یافت. اگر چه منحصراً وزن دانه کمی کاهش پیدا کرد. کل محصول بدون اثر مغایر با پارامترهای کیفی افزایش پیدا کرد. اما آلبینیسم بدون تغییر باقی ماند.

در کل اسپری اسید جیبرلیک در هر دو دوره اواسط نوامبر و فوریه بیشترین تاثیر را در دستیابی به نتایج مطلوب نسبت به کاربرد تنهایی آن در یکی از دو دوره اواسط نوامبر یا فوریه گذاشت.