عنوان فارسی مقاله:

ارزیابی اجزای اسانس به عنوان نگهدارنده های گیاهی در برابر قارچ های فاسد کننده مواد خام گیاهی

عنوان انگلیسی مقاله:

Assessing essential oil components as plant-based preservatives against fungi that deteriorate herbal raw materials




نمونه متن ترجمه
چکیده
این مطالعه تاثیر ضد قارچی 14 مولفه اسانس (EO) و برخی از ترکیبات آنها را به عنوان بازدارنده بر رشد قارچ آفلاتوکسیژنی Aspergillus flavus یا LHPA9 جدا شده از Asparagus racemosus، فاسد کننده زیستی مواد خام گیاهی ارزیابی می نماید. هدف تعیین این مساله است که آیا آنها را می توان به عنوان نگهدارنده های گیاهی برای افزایش دوره انقضای مواد خام گیاهی توصیه نمود یا نه. حداقل غلظت بازدارنده (MIC) تیمول، اوژنول، منتول و ترکیبات آنها برای جلوگیری از رشد قارچی و همچنین ترشح آفلاتوکسین 1B کمتر از µl ml-1 1.0 متر بود. استات گرانیل، لینالول، آسارون – β، سینئول – 1و 8 و E – سیترال به طور محدود با حداقل غلظت بازدارنده ما بین 1.0 و 5.0 µl ml-1 ضد قارچ بودند. در خلال سنجش فعالیت 2، 2 – دی فنیل – 1 – پیکریل هیدرازیل، تیمول، اوژنول، و کاریوفلن - β فعالیت پاک کنندگی آزاد قوی و آسارون - β و سیمن - p فعالیت متوسطی را نشان می دهند. این یافته ها این توصیه را خاطرنشان می کند که ترکیبات EO جایگزین های مناسبی برای نگهدارنده های مصنوعی جهت پیشگیری از فساد مواد خام گیاهی اندوخته با آلودگی آفلاتوکسین و قارچی و اکسیدان های غیر آزاد هستند.