عنوان فارسی مقاله:

تاثیر خواص سوخت بر ترکیب دوده تولید شده توسط احتراق سوخت جامد محلی در یک اجاق گاز خانگی



عنوان انگلیسی مقاله:

The Impact of Fuel Properties on the Composition of Soot Produced by the Combustion of Residential Solid Fuels in a Domestic Stove


برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی تاثیر خواص سوخت بر ترکیب دوده تولید شده توسط احتراق سوخت جامد محلی در یک اجاق گاز خانگی و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 





جستجوی مقالات بر اساس کلمات کلیدی


نمونه متن ترجمه

چکیده

دوده از احتراق ناقص توده ی زیستی و سوخت های فسیلی معمولی تشکیل می شود. آن عمدتاً شامل هسته ی کربن است که کربن عنصری نامیده می شود (EC) با گونه های آلی فرار جذب شده می باشد، که معمولاً کربن آلی (OC) نامیده می شود. برآورد نسبت BC/ OC مهم است چنانکه مدل آب و هوایی، گرم شدن بالقوه جهانی (GWP) BC به عنوان دومین عامل اجباری آب و هوایی بسیار مهم پس از دی اکسید کربن به رسمیت بشناسد. این مقاله مقادیر EC، OC و EC / TC (که در آن TC = EC + OC) را برای سه نوع دوده ی مختلف ارائه می دهد: در مرحله اول، دوده های جمع آوری شده در فیلتر احتراق هشت سوخت فسیلی و سوخت های جامد محلی تود ه ی زیستی (RSF)، در اجاق گاز حرارتی6 کیلو وات سوزانده می شود. در مرحله ی دوم، رسوبات دوده ی دودکش از اجاق گازهای "زندگی واقعی" نصب شده در خانه های بومی نتیجه شد؛ و در نهایت دوده های فتیله از ترکیبات مدل توده ی زیستی تولید شدند. یعنی اوژنول، فورفورال و anisole. مقادیر نسبت EC / TC برای قطعات چوب ، خاک زغال قالبی خشگ شده، زغال سنگ و سوخت بدون دود داده می شوند. این نسبت به شدت وابسته به شرایط سوزاندن می باشد ؛ یعنی فازهای شعله ور و سوختن. نتایج حاصل از این مطالعه نشان می دهد که تولید گازهای گلخانه ای EC و OC سوخت های مختلف جامد بطور قابل ملاحظه در ترکیب و سهم نسبی متفاوت می-باشد که اطلاعات مفیدی برای مدل های آب و هوا می باشد.